Maja Hribovšek kandidira za poslanko na listi Slovenske ljudske stranke (SLS)

Objavljeno: .

maja SLSZ državno himno in himno Slovenske ljudske stranke (SLS) se je danes,17. maja 2018, v Kašči začela predstavitev kandidatk in kandidatov v 1. volilni enoti.

Predsednik SLS mag. Marko Zidanšek je uvodoma izpostavil prizadevanja stranke in njenih kandidatov za enakomeren razvoj vseh delov Slovenije, za ohranjanje podeželja tudi z zagotavljanjem javnih storitev, kot so poštne poslovalnice, krajevni uradi, zdravstvena oskrba. Opozoril je na pomen samooskrbe in lokalno pridelane hrane ter predstavil tudi druge zaveze SLS: sobivamo varno, znamo gospodarno in delujemo lokalno. Ponovno pa je tudi izpostavil, da so spremembe na bolje možne samo, če bomo 3. junija vsi odšli na volišča.

Maja Hribovšek (spredaj desno) v družbi s kandidati SLS iz 1. volilne enote. (Foto: SLS)

V Občini Kamnik in Občini Komenda bo SLS predstavljala Maja Hribovšek, ki prihaja iz lepe pokrajine – s Tuhinjske doline. Je poročena in mamica enoletni hčeri. Zaposlena je na področju turizma, po izobrazbi je organizatorka poslovanja v velneški dejavnosti. Svoje znanje trenutno še izpopolnjuje, saj je vpisana na izreden študij Zdravstvenega turizma na Bledu. Aktivna je pri kulturnem in turističnem društvu.

Kot poslanka se bom zavzemala za manj birokracije v državnih ustanovah ter zakone, ki bodo bolj jasni in ne bodo omogočali izigravanja. Za trajnostni razvoj podeželja in ureditev statusa družinskih kmetij in za ukinitev socialne pomoči za vse, ki imajo v tujih bankah naložene milijone. Mladim je treba omogočiti osamosvojitev in pogoje, da si bodo lahko ustvarili družino, ki je temelj slovenske družbe. Poskrbeti je treba tudi kakovostno zdravstvo.

 

Tagi/značke: volitve v DZ 2018 Maja Hribovšek Slovenska ljudska stranka